Säsongens första seger för Växjö Lakers

Oskarshamn • Publicerad 18 augusti 2022
Bilden är en arkivbild på Joachim Blichfeld som spelar för Växjö Lakers.
Bilden är en arkivbild på Joachim Blichfeld som spelar för Växjö Lakers.Foto: David Johansson

Ett skadedrabbat Växjö Lakers har inlett försäsongen med förlust mot både Kristianstad och Malmö Redhawks. Under torsdagen väntade småländskt derbyt mot IK Oskarshamn och Växjö Lakers vann med 4-1.

Växjö Lakers fick en bra start och gjorde tre mål i första perioden. Målskyttar var Robert Rosén, Joachim Blichfeld och Martin Lundberg. I andra perioden utökade Dan Sexton ledningen till 4-0. Men innan det var dags för pausvila lyckades Antti Suomela göra Oskarshamns första mål. Det blev också lagets enda och resultatet 4-1 stod sig matchen ut.

Växjö Lakers har nu tagit säsongens första seger. Imorgon, fredag, spelar Växjö Lakers en träningsmatch mot IFK Helsinki.