Annons
Växjö

Scensommar slut för i år - ”Varit många fantastiska evenemang”

Växjö • Publicerad 14 augusti 2023
Therese Johansson, projektledare för Scensommar.
Therese Johansson, projektledare för Scensommar.Foto: Olle Rydqvist

Daniel Adams Ray satte i onsdags förra veckan punkt för sommarens fullspäckade Scensommar-schema. Det har bjudits på musik, teater och annat runt om i länets alla hörn.

Therese Johansson, projektledare för Scensommar, såg konserten i ett regnigt Linnéparken som en bra avslutning.

Annons

– Det kom väldigt mycket folk vilket var väldigt härligt att se. Daniel var så ödmjuk och de märktes att de hade väldigt roligt på scen vilket smittade av sig på publiken. Det kändes verkligen att vi gick ut hårt igår med en stor produktion med podier, ljusrigg och skärmar.

På frågan vad Scensommar 2023 har betytt för länet så är svaret från Therese Johansson att det har betytt mycket. Hon trycker på att de har märkt att besökarna reser runt i länet till olika spelplatser samt att de har många stammisar som är återkommande besökare.

– Sammanfattningsvis har det varit många fantastiska evenemang där folk fått ta del av bra underhållning i vackra miljöer.

Som egen personlig favorit under sommaren håller Therese Johansson sångerskan Kiralinas konsert i Braås.

– När jag stod i Braås och fick en magisk lördagskväll med sångerskan Kiralina med solnedgång och sjön i bakgrunden precis innan semestern så kändes det lite oslagbart vågar jag erkänna. Det har varit en av de häftigaste grejerna, att kunna anordna konserter i så speciella miljöer. Vissa artister har sagt att platserna de spelat på har haft de vackraste naturbakgrunderna de sätt.

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons