Annons

Sexuellt ofredande i simhallen – polisen grep badgäst

Polisen ryckte på måndagen ut till simhallen och grep en badgäst, sedan en flicka slagit larm om hon hade blivit antastad i bassängen.
– Det var fantastiskt bra agerat av flickan, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.
Växjö • Publicerad 10 oktober 2023
Foto: Urban Nilsson

På måndagskvällen ryckte polispatruller ut till simhallen i Växjö sedan man fått larm om att ett sexuellt ofredande hade inträffat i lokalerna.

– Patrullen grep en man i 30-årsåldern som befann sig i simhallen och han sitter nu anhållen misstänkt för sexuellt ofredande av barn, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel

Annons

Enligt Robert Loeffel var det en flicka som är yngre än 15 år som misstänks ha blivit antastad av mannen, när de båda befann sig i en av bassängerna.

– Det var fantastiskt bra agerat av den här flickan. Hon slog direkt larm om vad som hade inträffat och påkallade simhallspersonalens och andra vuxnas uppmärksamhet. Personalen hade sedan mannen under uppsikt tills polisen var på plats. Det var mycket bra agerat så att vi kunde få stopp på detta, fortsätter Robert Loeffel.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons