Annons
Växjö

Shotbar har öppnat i Växjö city

Växjö • Publicerad 3 oktober 2021
Foto: Andrei Kovnir

Under fredagen invigdes en ny shotbar i Växjö. Det är Shot ’Em Down som öppnat det nya konceptet på O'Learys. Bolaget bakom Shot ’Em Down är JJL Group som äger flera O'Learys-restauranger runt om i Sverige, däribland i Växjö. Shotbaren blir den första i Sverige.

– Vi har testat lite shotkoncept tidigare och det är tydligt att det finns en lucka. Vi vill bjuda på häftiga upplevelser. Vi har skruvat och utvecklat konceptet under pandemin, säger Pauline Wallander, marknadschef JJL Group och en av konceptutvecklarna bakom Shot ’Em Down.

Annons

Hur kommer det sig att ni öppnar det nya konceptet i Växjö först?

– Växjö är en väldigt spännande stad, med ett roligt nattliv och många studenter. Vi har sett att det finns en lucka och vill erbjuda Växjöbor något alldeles extra. Vi har planer på att öppna i Linköping och Umeå också.

Pauline Wallander beskriver shotbaren som unik med en meny som endast består av shots.

– Det ska vara en show där shoten är presenterade på ett väldigt spännande sätt, både vad gäller smak, lukt och utseende. Gästerna ska komma dit och underhållas och vi vill ta förfesten och festen till en högre nivå. Våra bartenders ska showa och bjuda på sig själva. Det kan hända vad som helst, säger hon.

Foto: Andrei Kovnir
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons