GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Singelolycka på riksväg 25 - bil körde in i mitträcket

Växjö • Publicerad 4 augusti 2022 • Uppdaterad 4 augusti 2022
En singelolycka på riksväg 25.
En singelolycka på riksväg 25.Foto: Carl Carlert

Vid 07.30 på torsdagsmorgonen skickades polis, räddningstjänst och ambulans till en trafikolycka på riksväg 25 i höjd med Furuby, öster om Växjö. Enligt initiala uppgifter har en bil kört in i mitträcket men ingen person ska ha skadats fysiskt.

Trafikverket bedömer att olyckan har en liten påverkan på övrig trafik från Tallbo till Furuby i riktning mot Vrå i Kronobergs län fram till klockan 08.30.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.