Annons

Skadegörelse på Visma Arena – Öster och East Front uppmanar

Växjö • Publicerad 31 maj 2023
East Front på läktarna i april 2023.
East Front på läktarna i april 2023.Foto: Andreas Nilelind

Efter matchen mellan Östers If och Landskrona BoIs på Visma arena i fredags var det inte enbart goda miner trots Öster-seger. Man kunde nämligen konstatera att ett stort antal stolar på södra stå, där hemmasupportrarna stod, var sönder. Både ryggstöd och sittdelar var trasiga. Utöver det så kastades det in föremål från läktaren under matchens gång.

Efter dessa händelser, som innebär relativt stora kostnader för Östers IF, så har klubben och supporterföreningen East Front under tisdagen gått ut med en gemensam kommuniké. Man börjar meddelandet i mer positiva ordalag där man berättar om det höga publiksnittet och hur glada man är över den positiva utvecklingen på det området.

Annons

Sen går man inte på de tråkigare delarna. Efter att ha beskrivit händelserna och vad som går sönder så avslutar man med:

”Låt oss tillsammans komma tillrätta med dessa problem och fortsätta att bygga den positiva läktarkultur som finns kring Östers IF”.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons