Annons
Växjö

Skridskosäsongen igång i Växjö – här kan du åka i vinter

Växjö • Publicerad 6 oktober 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Tommy Svensson

Det har blivit oktober och med det har Växjö kommun dragit igång den kostnadsfria Allmänhetens åkning med skridskor i Arenastaden.

Allmänhetens åkning i Växjö ishall och träningshallen pågår mellan vecka 40 i år och vecka 13 nästa år och för att åka behövs egna skridskor. Det är olika öppettider beroende på om man vill åka skridskor med eller utan klubba och tiderna kan komma att göras om på grund av skollov, cuper och andra evenemang.

Annons

Förutom allmänhetens åkning erbjuds skridskoåkning i Öjaby där Öjaby IS driver en konstfrusen utomhusbana. Den är öppen för allmänheten från och med december. Dessutom har Åby/Tjureda bandybanan i Åby öppen för allmänheten under bandysäsongen. Enligt schemat på föreningens hemsida ska allmänhetens åkning dra igång den 5 november och sedan ske på söndagsförmiddagarna under vintern.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons