Annons
Växjö

Skyttekungen och talangen lämnar Åby/Tjureda

Växjö • Publicerad 21 april 2022
.
.Foto: SEBASTIAN LAMOTTE

Åby/Tjureda var nära ett avancemang till landets högsta bandyliga men föll i sista kvalmatchen och kommer nästa säsongen att fortsätta i bandyallsvenskan. Arbetet med att utforma en ny trupp pågår och sedan tidigare är det klart att huvudtränare Sergej In-Fa-Lin lämnar föreningen och att Johan Svensson blir ny huvudtränare.

De senaste dagarna har flera nyheten kring A-laget presenterats. Gabriel Hultgren, talangen Vladimir In-Fa-Lin och skyttekungen Adam Rudell lämnar Åby/Tjureda.

Annons

Vladimir In-Fa-Lin har skrivit ett kontrakt med moderklubben Vetlanda BK, Hultgren ska spela Frillesås BK nästa säsong och Adam Rudell, som har pendlat från Göteborg, ska spela i Gripen/Trollhättan.

Samtidigt har målvakten Anton Svensson och försvararen Linus Sandqvist skrivit kontrakt med klubben. De kommer båda från Vetlanda BK.

Viktor Johansson och Philip Lindqvist har sedan tidigare valt att förlänga med Åby/Tjureda.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons