Annons

Slagsmål på nöjesställen i Växjö – en till sjukhus

Växjö • Publicerad 16 januari 2024
Foto: Oscar Appelgren

Kring midnatt under natten till lördagen slog ordningsvakter på utestället O'learys på Storgatan i Växjö larm till polisen om ett större slagsmål.

– Det ska ha varit fyra personer på den här krogen som av okänd anledning hade hamnat i slagsmål med varandra och sparkar och slag utdelades, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Annons

En polispatrull ryckte ut till platsen men enligt polisen hade bråket då avslutats och ingen skadad person anträffades.

– Patrullen upprättade en anmälan om misshandel ändå på vakternas uppgifter. Det finns ingen misstänkt, fortsätter Robert Loeffel.

Även under natten till söndagen inträffade en misshandel i centrum, denna gång på Kafé de luxe på Sandgärdsgatan. En man i 30-årsåldern fick föras till sjukhus med ansiktsskador enligt polisen.

– Det ska ha varit oordning och bråk med flera personer och den här mannen fick i samband med de ta emot ett knytnävsslag i ansiktet.

Vid bråket på Kafé de luxe finns en misstänkt utpekad gärningsman i 20-årsåldern.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons