Annons
Växjö

Snabbväxande bolag öppnar kontor i Växjö

Växjö • Publicerad 7 september 2021
Alfred Appelros, Vd och grundare av reklambyån Getsocial.
Alfred Appelros, Vd och grundare av reklambyån Getsocial.Foto: Gunnel Persson

För sex år sedan startade Alfred Appelros, 26 år, reklambyrån Getsocial i Olofström. Nu driver och äger han bolaget med sin bror David Appelros, 24 år, som tillsammans satsar på att bli sydöstra Sveriges största reklambyrå till år 2025. Kontorsetableringen i Växjö är ett steg på vägen.

Det nya kontoret i Växjö kommer ligga i Castellums lokaler i nybyggda World Trade Center. På sikt ska kontoret i Växjö ha mellan fem och tio medarbetare.

Annons

– Jag har länge följt Växjö som stads fantastiska utveckling som stad och tänkt att här skall vi finnas. Det finns stark tillväxt i näringslivet och stora möjligheter att rekrytera nyexade talanger. Säger Alfred Appelros, VD och grundare, i ett pressmeddelande.

Bolaget har ett år av framgångar bakom sig. I fjol dubblerade de sin omsättning och öppnade kontor i både Kristianstad och Jönköping. De fick dessutom utmärkelsen Årets Unga Företagare i Olofström 2021 och blev nominerade till Årets Unga Entreprenör i Blekinge.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons