Annons
Växjö

Socialdemokraternas partisekreterare till Växjö och Alvesta

Växjö • Publicerad 10 maj 2022 • Uppdaterad 11 maj 2022
Tobias Baudin (S).
Tobias Baudin (S).Foto: MAXIM THORÉ

Under onsdagen, den 11 maj, kommer Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin Alvesta och Växjö för att samtala med Alvesta- och Växjöborna om det säkerhetspolitiska läget och göra verksamhetsbesök.

– I dessa tider känns det viktigare än någonsin att få möta och samtala med både partimedlemmar, medborgare och näringsidkare. Självklart om det rådande säkerhetspolitiska läget men också om de samhällsproblem som behöver lösas för att vi tillsammans ska kunna göra vårt Sverige bättre, säger Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin.

Han ska bland annat besöka Abetong i Vislanda och Coop i Växjö, genomföra en samtalskampanj på stan tillsammans med partimedlemmar med anledning av Växjö Pride samt dörrknacka i området vid Liedbergsgatan tillsammans med partimedlemmar.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons