GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sommarfest arrangeras på Araby

Växjö • Publicerad fredag 19:30
Foto: JOHANNA URSJÖ, SMÅLANDSPOSTEN

På söndag eftermiddag och kväll arrangeras en sommarfest på Araby. Det är ett samarbete mellan Växjö kommun, Växjöbostäder, Polisen, Trygga, Östers IF, Neighborhood, Ulriksbergskyrkan, Arabys aktiva familjer, Svenska kyrkan, Victoriahem och Växjö Titans.

Under sommarfesten blir det bland annat musik, spontanfotboll, hoppborg och rutschkana. Det finns även möjlighet att prova på bumberball, VR och kampsport på Araby Park Arena.

Tallgården kommer att vara öppet med bibliotek, ansiktsmålning, försäljning av mat och fika samt möjligheten att prova VR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.