Annons
Växjö

Spelaren stängs av efter knuff mot domaren

Växjö • Publicerad 17 oktober 2022
Irriterat mellan John Quenneville och Växjös Brian Cooper under ishockeymatchen i SHL mellan Växjö och Leksand den 15 oktober 2022 i Växjö.
Irriterat mellan John Quenneville och Växjös Brian Cooper under ishockeymatchen i SHL mellan Växjö och Leksand den 15 oktober 2022 i Växjö.Foto: JONAS LJUNGDAHL

I helgens match mellan Växjö Lakers och Leksand i Vida Arena knuffade bortalagets John Quenneville till domaren. Nu har han stängts av i en match.

Det var efter att domaren blåst av den första perioden som händelsen inträffade. John Quenneville hamnade i bråk med Lakers Brian Cooper och fick hållas undan av domaren. Då ska Quenneville ha knuffat till honom.

Annons

– I slutet av första perioden fångar jag upp John Quenneville utifrån att det varit en situation tidigare. Därav vill jag snabbt få honom av banan. Jag misstar utgången närmast LIF-båset för deras utgång och initierar kontakt för att styra av honom. Han knuffar då undan min hand och säger att han ska av längre bort, säger domaren om händelsen i en kommentar.

John Quenneville stängs av i en match och missar därmed Leksands match hemma mot IK Oskarshamn under tisdagen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons