Annons
Växjö

Spelhallen i Växjö flyttar: ”Vi är otroligt spända”

Växjö • Publicerad 5 juni 2023
Bild från Smålands spelhalls tidigare lokaler.
Bild från Smålands spelhalls tidigare lokaler.Foto: Srina Rosén

Smålands spelhall öppnade 2019, men trots pandemi har man lyckats växa och få snurr på flipperkulorna. Nu står det klart att man flyttar till nya, större lokaler på Smedjegatan 15.

I ett pressmeddelande skriver spelhallen att de nya lokalerna kommer att erbjuda toppmoderna flipper och klassiska arkadmaskiner. Det kommer även att adderas många nya spel under hösten. Utöver en större yta för de olika spelen så kommer det även att finnas en dedikerad caféyta.

Annons

– Vi är otroligt spända inför vår flytt till Smedjegatan 15. De nya lokalerna ger oss möjlighet att skapa en spelhall där alla känner sig välkomna och där vi kan erbjuda ännu fler spelmöjligheter. Vi strävar efter att vara en samlingsplats där både passionerade stamgäster och nya besökare kan samlas och uppleva glädjen i att spela tillsammans, säger Ida Lidholt, delägare av Smålands Spelhall.

I samband med flytten så lanserar de även en ny app där besökarna kan delta i olika utmaningar och tävlingar internt i spelhallen. Detta menar Smålands spelhall ger sina besökare en unik möjlighet att tävla mot och interagera med såväl andra spelentusiaster som familjemedlemmar.

Flytten är i full gång och nyöppningen går av stapeln den 10 juni.

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons