Annons
Växjö

Stjärnan ställer in spelningen i Växjö: ”Kroppen har sagt ifrån”

Växjö • Publicerad 19 augusti 2022
Foto: Mats Bäcker

Under fredagen startar årets Karl-Oskardagar i Växjö med Rix FM Festival. Men radiokanalens show i Växjö har drabbats av ett avbräck. Danny Saucedo som var en av artisterna som skulle uppträda i Växjö kommer inte.

”Jag är jätteledsen att meddela att jag har vaknat och är förkyld. Jag kommer tyvärr inte kunna närvara ikväll i Växjö. Kroppen har sagt ifrån. Jag kommer att sakna er och ser fram emot att få se er nästa gång. Jag vet att ni kommer att ha en jättetrevlig kväll. Puss och kram”, säger han i ett klipp på Rix FM Festivals Instagram.

Annons

Enligt Rix FM Festivals hemsida tillkommer artisten Laurell. Hon kompletterar därmed startfältet som i övrigt består av Tove Styrke, Alvaro Estrella, Omar Rudberg, Anna Bergendahl, Victor Crone, Junie och dubbla Rockbjörnen-vinnaren och Mellovinnaren Cornelia Jakobs.

Laurell är från Kanada men flyttade till Malmö för kärleken. Hon har varit med och skrivit låtar till bland annat Hanna Ferm, Paul Rey och Faith Kakembo i Melodifestivalen och är den första kvinnliga låtskrivaren som har haft tre låtar med i Eurovision Song Contest samtidigt.

I april förra året släppte Laurell låten Habit som streamats över 40 miljoner gånger på Spotify.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons