Annons

Stjärnkocken öppnar sin nya restaurang

Växjö • Publicerad 21 april 2024
Nya World of Volvo öppnar i april 2024.
Nya World of Volvo öppnar i april 2024.Foto: Pressbild

Gemlabördige Stefan Karlsson och Götaplatsgruppen öppnar en ny restaurang på World of Volvo i Göteborg på söndag. World of Volvo är en upplevelsehub med utställningar, evenemang, aktiviteter och konferensmöjligheter.

– På Götaplatsgruppen brinner vi alltid för att göra besöken till upplevelser man minns. World of Volvo är en fantastisk möjlighet för oss att tillsammans skapa något alldeles extra för både göteborgare och hitresta, har Stefan Karlsson tidigare sagt i en kommentar om den nya restaurangen Ceno Brasserie.

Annons

Med sina 200 platser samt festvåning blir detta Götaplatsgruppens hittills största satsning. Koncernen har sedan tidigare restauranger som Tavolo, Toso, Vinbaren, SK Mat och människor och Mr. P i Göteborg.

Köket på Ceno Brasserie är utformat för att kunna ta emot upp till 400 gäster under en kväll och erbjuder även frukost och lunch.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons