Annons
Växjö

Stjärnskådisen till Växjö

Växjö • Publicerad 11 maj 2022
Foto: Johan Bergmark

Skådespelaren Jens Hultén har medverkat i filmer som Johan Falk, Hundraåringen som klev ut ur fönstret och försvann samt Hollywoodfilmer som Mission Impossible, Skyfall och Alpha. I höst åker han på turné med en egen historia och sin första soloföreställning "Sista Matchen".

– Jag är så tacksam för att nu få möjligheten att berätta en historia som jag tror kommer att vara allmängiltig. Det är en ytterst personlig föreställning som tar upp frågor och funderingar kring utanförskap, föräldraskap, rädslor, tillhörighet, missbruk, tankar om livet och döden. Tunga ämnen kan tyckas men det är skrivet med humor och perspektiv, säger Jens Hultén.

Turnén startar på Scalateatern i Stockholm den 19 oktober. Två dagar senare kommer Jens Hultén till Växjö teater med ”Sista matchen”.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons