Annons
Växjö

Stockholmsbolag tar över Växjöföretag

Växjö • Publicerad 4 juni 2023
Arandy Cardrera, tidigare ägare Kronobergs Hemvård.
Arandy Cardrera, tidigare ägare Kronobergs Hemvård.

I början av maj tog det Stockholmsbaserade vårdföretaget axCurae över företaget Kronobergs Hemvård. Som namnet skvallrar om så sysslar företaget med hemtjänst. Det tidigare ägarna har gått in som delägare och kommer även i fortsättningen att leda det operativa arbetet i företaget.

– Vi delar axCurae’s vision och vill verka för att modernisera, utveckla och förbättra äldreomsorgen. Med samgåendet får vi det som krävs för att genomföra detta, säger Arandy Cabrera, verksamhetschef Kronobergs Hemvård och tidigare ägare i ett pressmeddelande.

Annons

AxCurae beskriver sig själva som ett ett modernt och nutida omsorgsföretag. I pressmeddelandet skriver företaget att den nuvarande personalen stannar och att man har planer för att expandera i framtiden.

– Kronobergs Hemvård fortsätter, precis som tidigare, att leverera högkvalitativ hemtjänst. Vi behåller det som fungerar bra och förbättrar och utvecklar det som fungerar mindre bra, med tillägg av mer flexibilitet och nya möjligheter, säger Per Andersson, vd axCurae Group

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons