GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stopp i tågtrafiken mellan Alvesta och Hässleholm

Växjö • Publicerad 13 maj 2022 • Uppdaterad 13 maj 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: David Bergström

Det är stopp i tågtrafiken mellan Hässleholm och Alvesta sedan klockan 03.40 i natt, skriver SJ. Anledningen är en kollision mellan ett godståg och ett arbetsfordon, enligt Sveriges Radios trafikredaktion.

Stoppet påverkar Öresundståg, Krösatåg och SJs tåg på sträckan med förseningar och inställda sträckor. Resenärer uppmanas att vända sig till sitt tågbolag för detaljinformation om sina resor.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas är bland annat: Älmhult, Diö, Vislanda, Alvesta, Gemla, Växjö, Hovmantorp, Lessebo.

Prognos för när trafiken kan återupptas är satt till klockan 10.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.