Annons
Växjö

Stopp på väg 25 efter trafikolycka

Växjö • Publicerad 29 december 2021
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Ytterligare en singelolycka har inträffat på riksväg 25 i höjd med Långstorp strax väster om Växjö. Larmet inkom till polisen runt klockan 13.35 på onsdagen.

Enligt Värends räddningstjänst hade en personbil av okänd anledning kört in i vajerräcket. Föraren av bilen behövde inte följa med i ambulansen.

Annons

Vägen är helt avstängd mellan trafikplatserna Kvälleberg och Hanaslöv i riktning mot Alvesta, uppger Trafikverket. Enligt Trafikverkets prognos väntas trafiken vara påverkad fram till klockan tre på eftermiddagen.

Här inträffade trafikolyckan:

Här saknas innehåll

På onsdagsmorgonen inträffade en singelolycka på ungefär samma ställe. Enligt Värends räddningstjänst var det en personbil som av okänd anledning hade kört i diket på väg 25. Föraren hade inget behov av hjälp från räddningstjänsten eller ambulansen, skriver Smålandsposten.

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons