Annons

Stor polisinsats på campusområdet – ung man kidnappad och rånad

Växjö • Publicerad 7 februari 2024
Efter flera år inom restaurangbranschen ville Örjan Hvass byta karriär.Barndomsdrömmen fick styra valet.– Jag stortrivs som polis, säger den före detta kebabförsäljaren. Polis, polisbil, blåljus.
Efter flera år inom restaurangbranschen ville Örjan Hvass byta karriär.Barndomsdrömmen fick styra valet.– Jag stortrivs som polis, säger den före detta kebabförsäljaren. Polis, polisbil, blåljus.Foto: Anders Johansson, Barometern

Två män och en kvinna greps sent på tisdagskvällen efter att ha fört bort, misshandlat och rånat en ung man. De greps vid en stor polisinsats på campusområdet på Teleborg.

Enligt polisen ska brottsoffret lurats till en plats och sedan kidnappats. Han misshandlades och rånades på både saker han hade på sig och saker som fanns i hans bostad.

Polisen hittade brottsplatsen efter att ha fått larm om att det var stök i en av bostäderna på campusområdet.

De tre misstänkta sitter nu anhållna. De två männen misstänks för människorov, rån och övergrepp i rättssak och kvinnan är misstänkt för stämpling till rån och stämpling till människorov.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons