Annons
Växjö

Stora evenemanget till Kronoberg: ”Glitterbeklädd guldkant”

Växjö • Publicerad 7 juli 2023
Alumni Winter Weekend.
Alumni Winter Weekend.Foto: Pressbild

Sveriges största alumnievent, Alumni Winter Weekend, kommer till Kronobergs län i februari 2024. Det är Ung Företagsamhet Kronoberg som är värdar för evenemanget där UF-alumner får komma till länet för att nätverka, mingla, möta företag, ta del av casetävlingar och uppleva entreprenörskapet.

”Vi har Ikea, Fortnox, Visma Spcs som alla startat i länet. Företagen är dessutom partner till Ung Företagsamhet nationellt och regionalt. Vi vill lyfta och synliggöra all kreativitet som finns i regionen, Emelie Önnestam, ansvarig för Alumniweekend.

Annons

Det är ett evenemang på tre dagar dit alla som någon gång har drivit UF-företag är välkomna. Under evenemanget får deltagarna träffa unga, drivna personer från hela landet och möta näringslivet och knyta fler kontakter.

– Vi på Ung Företagsamhet Kronoberg är otroligt glada och framför allt stolta över att vi får den här möjligheten. Att synliggöra länet, på många olika nivåer, känns väldigt kul. Vi ska göra allt för att ge deltagarna något de inte upplevt tidigare, Alumniweekend med glitterbeklädd guldkant, säger Veronica Anderberg, regionchef på Ung Företagsamhet Kronoberg.

Emelie Önnestam och Veronica Anderberg på Ung Företagsamhet Kronoberg.
Emelie Önnestam och Veronica Anderberg på Ung Företagsamhet Kronoberg.Foto: Pressbild

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons