Annons
Växjö

Stora kedjan stänger gym i Växjö

Gymkedjan Actic stänger sitt gym på Hejaregatan i Växjö i februari nästa år.
”I samband med etableringen i Växjö Simhall, tittar Actic också på andra potentiella etableringar i staden”, skriver Christoffer Jangentorp på Actic till Smålandsposten.
Växjö • Publicerad 28 november 2021

Christoffer Jangentorp, som är ansvarig för Actics svenska operativa verksamhet, skriver i ett mejl till Smålandsposten och Mera Näringsliv att företaget ständigt ser över sina befintliga träningsanläggningar, för att såväl öka som minska verksamheter samt möjliggöra investeringar i våra befintliga anläggningar.

”Vi är mycket måna om våra medlemmar och vill bidra till att utveckla vår verksamhet i Växjö genom träning och engagemang för ett aktivt liv. I samband med etableringen i Växjö Simhall, tittar Actic också på andra potentiella etableringar i staden”, skriver Christoffer Jangentorp, country manager för Actic i Sverige.

Annons

Actic öppnade i Friskis och Svettis gamla lokaler på Hejaregatan i Växjö våren 2014. Den 11 februari nästa år stänger gymmet. Medlemmar på Actic Hejaregatan kommer att erbjudas medlemskap på Actics andra anläggning i Växjö, den vid simhallen.

”För närvarande planeras också ett helt nytt koncept på Actic, för etableringar 2022 och framåt”, skriver Christoffer Jangentorp i mejlet till Smålandsposten.

Actic har cirka 170 000 medlemmar fördelat på över 120 träningscenter runt om i Sverige.

Actic stänger sitt gym på Hejaregatan och satsar på anläggning på simhallen.
Actic stänger sitt gym på Hejaregatan och satsar på anläggning på simhallen.
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons