Annons
Växjö

Växjös första padelhall stängs ner

Växjö • Publicerad 3 maj 2023 • Uppdaterad 4 maj 2023
.
.Foto: PETTER ARVIDSON

2015 öppnade en av Sveriges första padelhallar på Grusåsvägen i Växjö. Åtta år senare stängs PDL Center Växjö som tidigare hette Växjö Padelcenter igen.

PDL Center Växjö har haft sex banor i hallen på Grusåsvägen och 2020 stod en till hall med fyra banor klar på Deltavägen, vilket gör det till en av Växjös största padelanläggningar. Nu har PDL beslutat sig för att stänger hallen på Grusåsvägen men kommer att ha kvar hallen på Deltavägen.

Under pandemin rådde en rejäl padelboom med många nya padelhallar, spelare och högt bokningstryck men det senaste året har ett antal padelhallar runt om i Kronoberg och Sverige tvingats läggs ner.

Förra året öppnade PDL APP Arena på Arabygatan med 15 padelbanor, elva dubbelbanor och fyra singelbanor. Den kommer att drivas vidare.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons