Annons
Växjö

Storbanken i Växjö centrum har flyttat

SEB har lämnat sina kontorslokaler vid Stortorget i Växjö centrum – och flyttat uppåt.
Växjö • Publicerad 21 december 2022
SEB:s före detta kontor vid Stortorget.
SEB:s före detta kontor vid Stortorget.Foto: Jesper Marken

SEB har i många år haft sitt kontor i Växjö centrum på Kungsgatan 5, med entré vid Stortorget.

Men nu gapar lokalen tom. Nyligen invigdes nämligen bankens nya kontor, som är beläget i samma kvarter – Unaman – men på tredje våningen med ingång från Klostergatan.

Annons

Det är fastighetsbolaget APP i Växjö som har renoverat fastigheten och skapat en modern kontorslokal på cirka 570 kvadratmeter för SEB på den översta våningen i byggnaden.

– Det ska bli spännande att flytta och jag ser fram emot att välkomna våra kunder och medarbetare till nya moderna lokaler. En viktig faktor som spelat in när vi kollat på nya lokaler är läget och tillgängligheten för våra kunder och här tycker vi att APP har tillmötesgått våra behov på ett bra sätt, har SEB:s kontorschef Stefan Eriksson – kontorschef sagt i ett tidigare pressmeddelande från APP.

Det nya våningsplanet omfattas av ett modernt burspråk med stora panoramafönster som skapar ljusa och luftiga lokaler, berättar Fastighetsvärlden.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons