Annons

Storföretaget öppnar i Växjö

Växjö • Publicerad 29 januari 2024
Staffan Willstrand, regionchef på CGI West and South.
Staffan Willstrand, regionchef på CGI West and South.Foto: Pressbild

Det multinationella konsult- och mjukvaruutvecklingsföretaget inom informationsteknologi, CGI, expanderar med ett nytt kontor i Växjö. Målet med det nya kontoret är att möta det ökade IT- och speciellt digitaliseringsbehovet, till exempel inom AI-området, från företag i närområdet.

– Vi har ett stort fokus på att stötta företag och offentlig sektor med digitalisering, digital innovation och att bli mer datadrivna, något som många verksamheter står inför eller är mitt uppe i, säger Staffan Willstrand, ansvarig för CGI:s region West and South.

Annons

Det nya kontoret är i Byn i Icon-huset i Växjö och CGI ska nu rekrytera personal och söker bland annat seniora konsulter med UT-inriktning.

– Vi har redan idag flera kunder i området som vi kommer att kunna stötta närmare och därmed ännu bättre. I den omedelbara närheten av Växjö finns det också många andra spännande verksamheter, samt flera kommuner med digitala ambitioner där det kan vara både till deras och vår fördel att vi finns nära till hands, säger Staffan Willstrand.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons