Annons
Växjö

Storkedjans besked om satsning i Växjö

Växjö • Publicerad 19 juli 2021
Foto: Malin Nilsson

Eko Stormarknad har tidigare haft målet att öppna två till tre butiker per år. Växjö har nämnts som en möjlig stad, men det är inte högt upp på listan för tillfället. Eko Stormarknad ägs av Bergendahlsgruppen och enligt företagets vd Ted Berggren avvaktar man i Växjö eftersom koncernkollegan Citygross har en stor och bra butik i staden.

– Vi vill inte konkurrera med oss själva. De är duktiga och stora på special och vi vill inte klampa för mycket, säger Ted Berggren.

Stora handelskedjan Eko Stormarknad har bland annat butiker i Kalmar, Fjälkinge utanför Kristianstad och Borås. Trots pandemin har företaget gått fint det senaste året.

– Det har nästan gått bättre i pandemin än i vanliga fall på grund av vår trädgårdsavdelning och även inredning har gått bra, säger Ted Berggren.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons