GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stort antal motorcyklar stulna i Växjö

Växjö • Publicerad 20 maj 2022

Under natten mellan onsdagen och torsdagen utsattes flera mc-ägare i Växjö för stölder. Enligt polisen kan det röra sig om en liga som inriktar sig på att stjäla motorcyklar som har opererat här.

På torsdagsmorgonen upptäckte tre mc-ägare på Kungsvägen att någon eller några under natten hade brutit sig in ett större garage och stulit deras tre fordon.

Även en man som hade sin mc parkerad i ett garage i Iconhuset på Storgaten blev samma natt utsatt för stöld och även på Klangens väg på Teleborg stals en motorcykel.

– Den var enligt ägaren nyinköpt och när han hade tittat till den vid tvåtiden på natten stod den kvar. Men på morgonen var den stulen, säger polisens presstalesperson Patric Fors.

Enligt polisen finns det inget uppgivet godsvärde på de stulna motorcyklarna och man har i nuläget ingen misstänkt.

Genrebild.
Genrebild.Foto: Herman Rydeberg
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.