Annons
Växjö

Stort bråk på parkeringsplats i Växjö – en person skadad

Under onsdagskvällen ska ett stort bråk ha utbrutit på en parkeringsplats på Teleborg i Växjö. En person ska ha skadats i samband med händelsen.
Växjö • Publicerad 13 juli 2022 • Uppdaterad 14 juli 2022
Bilden är en genrebild.
Bilden är en genrebild.Foto: Lena Gunnarsson

Vid 21-tiden på onsdagskvällen larmades polisen till en parkeringsplats utanför matbutiken Willys på Teleborg i Växjö. Personen som larmade ska ha bevittnat vad som beskrivs som ett större bråk.

– Inringaren beskriver att det var uppemot 30 personer på parkeringen men när polisen kom till platsen var det bara ett fåtal kvar, säger Tim Christensson, jourhavande förundersökningsledare på polisen i Växjö.

Annons

Enligt polisen ska personerna på platsen ha spelat in någon typ av musikvideo men varför bråket uppstod är oklart.

– Det var ingen av de personer som fanns kvar på platsen som ville upprätta någon form av anmälan, säger Tim Christensson, jourhavande förundersökningsledare.

Enligt polisens ledningscentral ska en person ha skadats i samband med händelsen. Personen ska på egen hand ha uppsökt sjukhusvård.

Här saknas innehåll

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons