GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Stort bråk på Stortorget – polis och ambulans på plats

     Polisen larmades om ett bråk där ett 50-tal personer var inblandade. När de kom fram var det lugnt på platsen.
     Växjö • Publicerad 10 juni 2021 • Uppdaterad 11 juni 2021
     Polis
     Polis
     Foto: Lena Gunnarsson

     Strax före klockan 17 blev polisen larmade till ett bråk på Stortorget i Växjö.

     Enligt initiala uppgifter till polisen var cirka 50 personer inblandade i bråket.

     – De som ringde in sa det. När vi kommer fram är det inte så många, men det är svårt att säga exakt hur många det var, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson på polisens ledningscentral.

     Polis och ambulans kallades till platsen. Det finns inga uppgifter om några skadade.

     – Patrullerna som är på plats beskriver läget som lugnt och det är inget pågående bråk när de kommer fram. Vi har ingen information om vad det är som har hänt, säger Rickard Lundqvist.

     Enligt Smålandspostens reporter på plats var läget lugnt vid klockan 17.40 och ett fåtal poliser var på platsen. Vid klockan 18.00 hade poliserna lämnat platsen.

     Charlotte StjernkvistSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer