Annons
Växjö

Stort slagsmål på parkering i Växjö – två fick åka till sjukhus

Växjö • Publicerad 21 mars 2022
.
.Foto: Patric Söderström

I lördags kväll utbröt ett stort slagsmål på en parkeringsplats vid Grand Samarkand i Växjö. Två män i 20-årsåldern ska ha stämt träff med några andra män i samma ålder för att diskutera och reda ut en tidigare händelse.

Men diskussionen övergick till ett stort slagsmål. Två av männen fick uppsöka akuten för sårskador i ansiktet. Den ena ska även ha skadats i huvudet.

Annons

Smålandsposten skriver att det finns uppgifter om att ett tillhygge kan ha använts i samband med slagsmålet.

Polisen har upprättat två anmälningar efter bråket, en om grov misshandel och en om misshandel av normalgraden. De två utsatta männen ska ha pekat ut ett par av personerna men det finns i nuläget ingen frihetsberövad i ärendet.

Här saknas innehåll

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons