GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Superentreprenören från länet fortsätter i Draknästet

Älmhult • Publicerad 13 januari 2022
Drakarna: Jacob De Geer, Shervin Razani, Sara Wimmercranz, Lena Apler, Jonas Eriksson.
Drakarna: Jacob De Geer, Shervin Razani, Sara Wimmercranz, Lena Apler, Jonas Eriksson.Foto: Ulrika Malm /SVT

Förra året kom programmet Draknästet tillbaka i SVT. Säsongen blev en stor succé med många tittare, hyllade entreprenörer och många omskrivna satsningar. I april spelas en ny säsong in och nu står det klart att Sara Wimmercranz, entreprenören och riskkapitalisten från Älmhult, kommer att fortsätta som drake.

"Äntligen kan jag berätta... Tack för att ni peppat och tjatat och undrat! Jag har tackat ja till en ännu en säsong av draknästet", skriver Sara Wimmercranz på LinkedIn.

Det blir samma fem drakar som under förra säsongen, alltså Sara Wimmercranz, Jonas Eriksson, Jacob de Geer, Shervin Razani och Lena Apler.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.