Annons
Växjö

Sven Ingvars till Växjö - med intim spelning

Växjö • Publicerad 23 februari 2023
Sven Ingvars med Oscar Magnusson i spetsen
Sven Ingvars med Oscar Magnusson i spetsenFoto: Tommy Svensson

Sven Ingvars har varit igång i många år, 67 för att vara exakt, och det har varit en ständig ruljangs på medlemmar. Sedan 2006 är det förra årets mest lyssnade sommarpratare Oscar Magnusson som står för sången. Han ser mycket fram emot att möta publiken på ett, enligt Sven Ingvars själva, mer nära håll. En mer intim konsertupplevelse utlovas.

Här saknas innehåll

– Vi har, så att säga, längtat efter att spela med mindre bokstäver och låta musiken vara det den är. För oss är det en slags sinnlig jakt på innebörden av uttrycket - i det lilla bor det stora, säger Oscar Magnusson i ett pressmeddelande.

Annons

Höstens intima turné kuskar land och rike runt och den tionde december är det Växjös tur. Då äntrar kultbandet scenen på Växjö konserthus. Då ska de enligt egen utsago öppna den skattkista som rymmer ett helt liv i musikens tjäst och stavas Sven Ingvars.

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons