GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Svenska mästerskapet i Växjö flyttas

Växjö • Publicerad lördag 08:00
.
.Foto: NILS JAKOBSSON

Badminton-SM i Teleborgshallen skjuts upp. Mästerskapet skulle ha spelats mellan den 4 till 6 februari men på grund av de nya restriktionerna har Växjö Badmintonklubb och förbundet beslutat att skjuta tävlingen på framtiden.

– Vi känner inte att vi kan anordna arrangemanget på det sättet vi velat, säger Linus Möller till Smålandsposten.

Arrangemanget i februari skulle varit den första SM-tävlingen som Växjö Badmintonklubb hållit i sedan 1989.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.