Annons
Växjö

Taco Bar vill öppna i Växjö

Taco Bar vill etablera sig i Växjö men har inte hittat rätt med lokal och franchisetagare.
– Vi ser att Växjö är en attraktiv och medveten stad där vi är övertygade om att en Taco Bar skulle fungera jättebra, säger Lars Callebro, vd för Taco Bar i Sverige.
Växjö • Publicerad 30 juni 2022
Restaurangkedjan Taco Bar vill öppna i Växjö.
Restaurangkedjan Taco Bar vill öppna i Växjö.Foto: Pressbild

I augusti 2017 rapporterade Smålandsposten att att den populära restaurangkedjan Taco Bar vill öppna i Växjö. Snart fem år senare har restaurangen med texmex-mat fortfarande inte etablerat sig i staden. Men intresset finns kvar enligt Lars Callebro, vd för Taco Bar i Sverige.

– Växjö är fortsatt intressant för oss med en etablering och det vore jättekul om vi kunde hitta en bra lokal och en bra lokal entreprenör som blir vår franchisetagare, säger Lars Callebro.

Annons

Idén till Taco Bar föddes på Hawaii i början av 80-talet och det är Sveriges första och äldsta texmex-kedja. Restaurangkedjan har för närvarande nästan 50 restauranger i Sverige.

– Vi ser att Växjö är en attraktiv och medveten stad där vi är övertygade om att en Taco Bar skulle fungera jättebra, säger Lars Callebro.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons