Annons
Växjö

Taib Sisic prisas: ”Något som ingen kommer kunna ta ifrån mig”

Växjö • Publicerad 27 november 2023
Tiktok-stjärnan, läraren och fotbollsdomaren Taib Sisic.
Tiktok-stjärnan, läraren och fotbollsdomaren Taib Sisic.Foto: David Johansson

I helgen hade Växjö Fotbolldomarklubb, Växjö FDK, årsmöte på Risingegården och under mötet hyllades några av domarna som dömer den lokala fotbollen.

Årets domare blev Taib Sisic som bland annat dömer division 4-fotboll och juniorserier. Han är en stor profil på Tiktok med 130 000 följare, egenföretagare och lärare på Centrumskolan i Växjö. I höstas fick han beskedet att han fått steg 3 som domare vilket innebär att han väntas bli uppflyttad att döma division 2 och 3 som huvuddomare och division 1 som assisterande samt kan vara fjärdedomare i Superettan.

Annons

”Tacksam för allt!⚽️❤️ Att ha sociala medier i mina arbeten som jag har är inte alltid en fördel, men en utmärkelse som kommer utefter mina prestationer är något som ingen kommer kunna ta ifrån mig”, skriver han i samband med ett Tiktok-klipp där han får ta emot diplom och blommor som Årets domare.

Ali Amin utsågs till Årets nykomling i Växjö FDK. Dessutom hyllades tre personer för sina år som domare. Det var Ehsan Afshar och Albin Ramadani som dömt i fem år samt Alexander Hultqvist som dömt i tio år.

Växjö FDK som bildades för 85 år sedan är en av flera domarklubbar i Småland och samlas domare från Växjö och närliggande kommuner. Klubben hjälper till att tillsätta domare i lokala serier och cuper och anordnar regelträffar för medlemsdomarna där de kan få ny information, testa sina regelkunskaper och umgås.

Här saknas innehåll

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons