Annons
Växjö

Taxichaufför slog larm om stöld

Växjö • Publicerad 24 januari 2022
.
.Foto: Paul Madej

Sent på söndagskvällen hade en taxiförare en kund som inte kunde betala för sig i centrala Växjö. Taxichauffören följde med upp i kundens bostad för att hämta pengar och märkte sedan att hans mobiltelefon var borta. Taxichauffören tillkallade polis och vid en husrannsakan hittas mobilen i kundens bostad.

– Taxichauffören menar på att han har blivit bestulen. Medan kunden menar på att det måste vara taxichauffören som tappat den när han varit där uppe. Så det går lite isär där, säger Viktor Jensen, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Växjö, till Smålandsposten.

Annons

Taxichauffören menar att han inte har fått betalat medan kunden menar att han har betalt.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons