Annons
Växjö

The Mamas och storbandet till Växjö

Växjö • Publicerad 9 juni 2022
Foto: Ricky Tillblad

Samuel Ljungblahd och The Mamas gör en gemensam julturné tillsammans med storbandet Bohuslän Big Band. Turnén ”The Soul of Christmas” har premiär den 30 november i Norrköping och kommer den 3 december till Växjö konserthus.

– För mig är detta en dröm! Jag älskar att spela med Bohuslän Big Band och ser mycket fram emot att få krydda detta med magin från The Mamas. Deras varma personligheter och musikaliska toppklass blir en grym kombo som jag ser mycket fram emot, säger Samuel Ljungblahd.

Annons

Samuel Ljungblahd har gjort flera turnéer tillsammans med Bohuslän Big Band och uppträtt med artister som Lisa Nilsson och Sarah Dawn Finer. Nu får han uppträda med Mellovinnarna The Mamas med Ash Haynes, Loulou LaMotte och Dinah Yonas Manna.

– Vi ser så mycket fram emot den kommande julturnén! Att få medverka i ett så musikaliskt sammanhang vet vi redan nu kommer bli ren njutning för oss på scen, och vi hoppas att vår glädje ska nå långt över scenkanten ut till varje enskild person i publiken. Hoppas få se så många som möjligt där, säger The Mamas.

Julturnén ”The Soul of Christmas” kommer också att resultera i en julskiva som släpps under hösten.

Bohuslän Big Band.
Bohuslän Big Band.Foto: Martin Frick
Foto: Yurika Palmqvist
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons