GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Thoms gym expanderar och öppnar i Malmö

Växjö • Publicerad 22 januari 2023
Thom Andersson, grundare och vd på Steam Strength & Fitness.
Thom Andersson, grundare och vd på Steam Strength & Fitness.Foto: Lydia Arvidsson Shukur

För fyra år startade Thom Andersson friskvårdskonceptet och träningsanläggningen Steam Strength & Fitness i Växjö. Nu står det klart att han expanderar verksamheten och öppnar i centrala Malmö.

– Efter en oerhört stark start med vår verksamhet i Växjö 2019 är det nu dags att expandera Steam Strength & Fitness till Malmö, en trevlig och expansiv stad med stora möjligheter, säger Thom Andersson, grundare och vd på Steam.

Han ska hyra 749 kvadratmeter för sitt nya gym på Värnhem i Malmö. I fastigheten finns det 232 lägenheter och hyresgäster inom närhandel, kommunal förvaltning, café och friskvård.

– Vi är mycket glada att teckna ett hyresavtal med en långsiktig aktör som Steam, vilket är i linje med vår strategi. Fler och fler ser, precis som vi, de många fördelarna med Värnhem, en central plats i förändring och utveckling, säger Olof Andersson, vd på fastighetsbolaget Trianon.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.