Annons
Växjö

Tiktok-stjärnan från Åby till Karl-Oskardagarna

Växjö • Publicerad 12 augusti 2022
Emil Henrohn
Emil HenrohnFoto: Pressbild

Efter två års uppehåll är det dags för Karl-Oskardagarna igår. Den 19-21 augusti blir det konserter, tivoli, handel och evenemang i centrala Växjö.

För fjärde året arrangeras också VXOnews festival under stadsfesten. Årets uppställning med artister innehåller många spännande namn. På scenen på Stortorget ska Namelle, Danssyndrom, Emma-Lee Andersson, Björn Holmgren, Klockrent och Cazzi Opeia uppträda under lördagseftermiddagen och -kvällen.

Annons

Nu står det också klart att Tiktok-stjärnan Emil Henrohn från Åby, som har gjort succé med låten ”Jag är mamma” som streamats över två miljoner gånger i år, också kommer att uppträda under festivalen.

”DETTA BLIR IKONISKT 😭 KOM TILL VÄXJÖ DEN 20 AUGUSTI!! Mamma kommer vara där 💙💙💙💙”, skriver Emil Henrohn till sina över 450 000 följare på Tiktok.

Emil Henrohn ska också göra en klubbspelning på den officiella efterfesten på Kafé De luxe under lördagskvällen.

Tidigare år har VXOnews festival gästats av bland annat Loreen, Carcamo, Frontback, Janice, Demotional och Zebrakings.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons