Annons
Växjö

Man anhölls misstänkt för att ha sparkat på person som låg ner

Polisen hade att göra under fredagsnatten. Bland annat har en man anhållits misstänkt för misshandel och narkotikabrott.
Växjö • Publicerad 4 juni 2022

Det var vid halv tre-tiden under natten till lördag på Klostergatan i Växjö som en ordningsvakt kontaktade polisen. Ett bråk hade uppmärksammat och polisen fick ingripa tillsammans med ordningsvakterna.

– En man i 20-årsåldern är nu anhållen misstänkt för misshandel och narkotikabrott. Det var med ordningsvakternas hjälp som vi kunde fånga in personen, säger Viktor Jensen, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Växjö.

Annons

Mannen ska ha sparkat på två andra män i 20-årsåldern som låg på marken, vilket orsakade ”skada och smärta”. Han har även utdelat knytnävsslag.

Mannen hördes under lördagen och förnekar brott. Han vill inte heller uttala sig om händelsen till polisen. Han släpptes efter förhör, men misstankarna kvarstår och utredningsarbetet kommer fortsätta.

Utöver det omhändertogs ett tiotal personer för fylla under fredagskvällen och natten.

Adam SjöborgSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons