Annons
Växjö

Tone Sekelius besked om framtiden i Paradise

Växjö • Publicerad 17 november 2022
Tone Sekelius programleder nya Paradise.
Tone Sekelius programleder nya Paradise.Foto: Patricia Stone

Tv-programmet Paradise Hotel har bytt format och namn till Paradise. I oktober hade den nya säsongen med det nya formatet premiär med den Växjöbördiga artisten, influencern och Youtubern Tone Sekelius som programledare.

– Det känns väldigt roligt, häftigt, aningen nervöst och lite overkligt att få programleda den nya satsningen. Jag älskar programmet, men hade inte kunnat vara med i det själv. Så det här är det absolut bästa som hade kunnat hända. Att få stå där och liksom röra runt i grytan men inte behöva vara i grytan, sa Tone Sekelius i ett video när hon utannonserades som ny programledare.

Annons

Nya Paradise har kritiserats för att vara tråkigt och långt från det ursprungliga formatet och idén. Men trots det stod det redan i somras klart att det skulle komma ännu en säsong som ska spelas in under hösten och vintern. Tone Sekelius framtid i programmet har varit okänd men nu är det klart att hon kommer att fortsätta som programledare för Paradise.

I veckan meddelade Tone Sekelius på sin Instagram att hon och produktionen under torsdagen åker till Mexiko för att spela in nästa säsong. Produktionen har under sensommaren och inledningen av hösten varit på jakt efter nya deltagare, däribland Växjöbor, som velat vara med i programmet och tävla om 500 000 kronor. Om någon Växjöbo eller kronobergare har valts ut till den nya säsongen återstår att se.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons