Annons
Växjö

Tone Sekelius blir ny programledare för Paradise

Växjö • Publicerad 1 juni 2022

Här saknas innehåll

Tv-programmet Paradise Hotel har bytt format och namn till Paradise. Nu har den nya programledaren presenterats. Det är ingen mindre än Växjöbördiga artisten, influencern och Youtubern Tone Sekelius.

– Det känns väldigt roligt, häftigt, aningen nervöst och lite overkligt att få programleda den nya satsningen. Jag älskar programmet, men hade inte kunnat vara med i det själv. Så det här är det absolut bästa som hade kunnat hända. Att få stå där och liksom röra runt i grytan men inte behöva vara i grytan, säger hon i en pressvideo.

Annons

Inspelningarna i Mexico kommer att inledas inom kort och nya Paradise har premiär i höst. Formatet har ändrats efter att misstänkta övergrepp under tidigare inspelningar avslöjats. I det nya formatet byts bland annat hotellets dubbelsängar ut till enkelsängar och paren behöver inte längre bildas utifrån kön. Dessutom behöver deltagarna inte längre vara singlar för att få delta i programmet. Det handlar dock fortfarande om att hitta en pålitlig partner, bilda allianser och i slutet gör två deltagare upp om 500 000 kronor.

– Vi är väldigt glada att kunna presentera Tone som vår programledare för ”Paradise”. Hon är en av Sveriges främsta artister och vi är övertygade om att hon genom sin värme och karisma kommer att sätta sin unika prägel på programmet. Vi ser jättemycket fram emot att komma i gång med inspelningarna med Tone och vår fantastiska cast, säger Joakim Franke, Head of Non-Scripted Content på Viaplay Group i ett pressmeddelande.

Foto: Linus Hallsenius
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons