Annons
Växjö

Tone Sekelius har släppt ny låt – på svenska

Växjö • Publicerad tisdag 15:13
Tone Sekelius har släppt ny musik.
Tone Sekelius har släppt ny musik.Foto: Calle Rydqvist

Den Växjöbördiga mångsysslaren Tone Sekelius, som är programledare, artist och influencer, släppte i fredags en ny låt. ”Utan dig” är Tones första låt på svenska.

– Jag skrev den först på engelska men tyckte att den svenska texten gav mig mer och att det fanns mer personlighet i den. Den engelska versionen var mer mellanmjölkig, säger Tone Sekelius som också genomförde en omröstning på sociala medier där hennes följare fick höra delar av både den engelska och svenska versionen och rösta vilken som skulle släppas.

Annons

Enligt Tone Sekelius finns det dock inga planer på att fortsätta sjunga på svenska utan det är på engelska låtar som fokus kommer ligga på även i framtiden. Tone Sekelius har varit med i Melodifestivalen två gånger, först med ”My way” som slutade femma i finalen 2022 och sedan ”Rhythm of my show” som kom tolva i finalen förra året.

– Just nu är det fokus på musik och tv för mig och jag kommer släppa fler låtar framöver.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons