Annons
Växjö

Tone Sekelius ska laga mat i tv

Växjö • Publicerad 27 mars 2024
Tone Sekelius tävlar i "Sveriges mästerkock VIP" 2024.
Tone Sekelius tävlar i "Sveriges mästerkock VIP" 2024.Foto: Gabriel Liljevall

I den första säsongen av ”Sveriges Mästerkock VIP” var John Lundvik från Växjö med och kom trea i tävlingen. Den 24 april är det dags för den fjärde säsongen av programmet där kändisar lagar mat och den här gången är det en annan artist från Växjö som är med och tävlar, nämligen Tone Sekelius.

”Jag har fått äran att vara med i ett av mina faaavoritprogram och 24:e april är det äntligen premiär”, skriver Tone Sekelius på sin Instagram.

Annons

Artisten, influencern och tv-profilen från Växjö ställs mot hollywoodfrun Maria Montazami, entreprenören och profilen Dominika Peczynski, skidskytten Magdalena Forsberg, skådespelaren Anders Ekborg, modellen och influencern Filip Lamprecht, TV4-reportern Marcus Noterius och Arvid Stark, känd som den ena halvan av Carbonaraparet i ”Gift vid första ögonkastet”. De ska imponera på juryn som består av Mischa Billing, Tom Sjöstedt och Marcus Samuelsson.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons