Annons
Växjö

Tone Sekelius släpper jullåt: ”Den här låten är till er”

Växjö • Publicerad 11 november 2022
Tone Sekelius.
Tone Sekelius.Foto: Daniela Spiroska

Tone Sekelius från Växjö slog tidigare i år igenom som artist när hon slutade femma i Melodifestivalen med låten My Way. Sedan dess har hon också släppt låten What a shame. Under fredagen släppte Tone Sekelius årets tredje låt och det är en jullåt som heter Crying on christmas.

”Ni vet att jag inte är världens julperson. Inte för att jag själv egentligen haft särskilt dåliga jular, men högtiden är bara inte för mig. Jag vet dock att många där ute inväntar julen men oro, rädsla, sorg eller saknad och den här låten är till er. Första gången jag hörde den föll jag för melodin, men textmässigt kändes det fel att sjunga om hur fantastisk julen är när jag själv inte tycker det, så jag satte mig ned och skrev om texten till något som jag hoppas kan vara ett ljus i mörkret till alla som behöver det i juletider. Hoppas ni kommer tycka om den ❤️”, skriver hon på Instagram.

Annons

Låten är skriven av Joachim Ersgaard, Jimmy Jansson, David Kjellstrand och Tone Sekelius.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons