Annons
Växjö

Tone Sekelius trendar på Youtube och Spotify

Växjö • Publicerad 16 februari 2022
Tone SekeliusFoto: Fotograf Kristian Pohl AB

I lördags tävlade Tone Sekelius från Växjö i Melodifestivalens andra deltävling med bidraget My way, som hon har skrivit tillsammans med Anderz Wrethov.

Tone Sekelius gick vidare till semifinal som hålls den 5 mars i Friends Arena men låten har redan släppts på musikströmningstjänsterna och Youtube. Och låten och framförandet har gått och blivit viral.

Annons

På Youtube har Melodifestivalens klipp med hela numret från i lördags setts över 167 000 gånger på mindre än tre dagar och under måndagen var klippet nummer 1 i senaste trenderna.

Låten ligger också topp tio på Spotifys lista Topp 50 - Sverige som listar de mest spelade låtarna just nu. På Spotify hade låten på tisdagen fått över 110 000 spelningar och fanns även på Spotifys listor Get your hits together och På repeat.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons