Annons
Växjö

Tone Sekelius tvingas lämna Let's Dance

Växjö • Publicerad 30 april 2023
Tone Sekelius och Hugo Gustafsson i Let's Dance 2023
Tone Sekelius och Hugo Gustafsson i Let's Dance 2023Foto: Peter Knutson

Under våren har Tone Sekelius varit med i både Melodifestivalen och Let's Dance. Artisten, influencern och programledaren från Växjö har haft ett hektiskt schema och inför Mellofinalen i mars åkte hon mellan repen i Friends Arena och dansstudion för att hinna träna inför Let's Dance-säsongen.

Tone slutade tolva i Mellofinalen och under lördagen åkte hon och danspartnern Hugo Gustafsson ut i den sjunde veckofinalen av Let's Dance.

Annons

I veckans avsnitt fick deltagarna tillägna sina framträdanden till personer som betyder extra mycket för dem. Tone valde att dansa för sin syster Rebecka och det blev väldigt känslosamt. Innan Tone skulle dansa fick hon hålla för öronen för att inte lyssna på inslaget då det skulle bli för känslosamt. Tone och Hugo ställdes mot Johanna Lind Bagge och Tobias Wallin i duellen.

– Det hade varit en grej om man hade känt att det inte var vår starkaste dans och man förstod varför man var i botten, men så kändes det inte. Det kändes som en av våra absolut starkaste danser, och det bevisar bara att nivån den här säsongen är otroligt hög, säger Tone Sekelius till Aftonbladet.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons