Annons
Växjö

Toppchefen lämnar börsbolaget i Växjö – han ersätter

Växjö • Publicerad 1 oktober 2022
Foto: Privat

Förra hösten lämnade Maria Falk Ekenstam Hydroware för att bli ny CFO, Chief Financial Officer, på det Växjöbaserade börsbolaget Lohilo. Nu har hon bestämt sig för att lämna foodtech-bolaget.

Maria Falk Ekenstam, som tidigare har arbetat på Veg Tech AB och Ömangruppen, gör sin sista arbetsdag på Lohilo den 31 december.

Annons

Hon ersätts av Daniel Broman som därmed lämnar CFO-jobbet på Vislandaföretaget Duroc Machine Tool. Han har tidigare bland annat varit revisor på Ernst & Young samt innehaft andra ledande roller inom ekonomi på Region Kronoberg och Växjö Kommun.

– Jag är väldigt glad och stolt över att vi kunnat rekrytera en mycket senior CFO i Växjö. Daniel har en lång erfarenhet i från ledande befattningar i olika typer av verksamheter, vilket kommer att vara väldigt bra för Lohilo. Det är mycket positivt att vi fortsatt kan samla hela ekonomiavdelningen på huvudkontoret i Växjö. Vi tackar Maria för sin tid där hon har gjort utmärkt jobb och jag önskar henne all lycka framåt, säger Richard Hertvig, vd på Lohilo.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons