Annons
Växjö

Toppnamnet tillbaka efter föräldraledighet

Växjö • Publicerad 2 april 2024
Andreas Olsson (C).
Andreas Olsson (C).Foto: LENA GUNNARSSON

Centerpartiets toppnamn i Växjö, Andreas Olsson, är tillbaka i politiken efter sju månader som föräldraledig. Han fortsätter med sina uppdrag som gruppledare och ledamot i kommunstyrelsen.

”Jag är taggad att återigen vara tillbaka efter en fantastiskt givande föräldraledighet. Centerpartiet har en viktig roll i Växjö kommun som vågmästare och det kommer fortsätta märkas. Med en EU-valrörelse runt hörnet så kliver jag in en väldigt politisk och högintressant vår och försommar,” säger Andreas Olsson.

Tina Sturesson som haft ledartröjan under Olssons ledighet lämnar sin tidigare roll som politisk sekreterare. Hon fortsätter med uppdragen som ledamot i utbildningsnämnden och ersättare i kommunstyrelsen. Mattias Andersson fortsätter som politisk sekreterare.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons